...
Site Logo Desktop

Vrouwen-Hairstyles with added hair-Crochet Braids

Crochet Braiding is een methode die vaak gebruikt wordt om extra lengte en/of volume te creëren. Met een haak worden  er neppe braids/twists met een lus of bulken haar bevestigd aan je haar. Er is een brede variatie aan crochet haarstijlen. Zo heb je de individuele braids of twists, crochet fixen of crochet curls. Dus ben je toe aan iets nieuws? Probeer dan eens crochet braids. Het is namelijk ook een ideale beschermende haarstijl.

Curls, Afro, Twists Braids

Op het hele hoofd worden er cornrows ingebracht. Aan deze cornrows wordt er vervolgens net haar gecrochet. Het soort nep haar kan onwijs verschillen. Het kunnen grote krullen zijn, afro haar en zelfs neppe rasta’s, braids en twists.

Crochet vixen

Bij crochet vixen kan het haar in één, twee, drie of vier secties verdeeld worden. Midden in een sectie wordt je haar in een cornrow vlechtpatroon gevlochten en daaraan worden er strengen haar gehaakt. Het overige haar van de sectie wordt niet mee gevlochten en blijft dus zichtbaar.  Hierdoor geeft deze methode een meer realistische en natuurlijke uitstraling. Deze methode van haken wordt vooral gebruikt om extra lengt of volume toe te voegen.

Ga terug

Curls, Afro, Twists Braids

Crochet Vixen

Consultancy

High Top

Braids & Twists

Cornrows

Hairstyles with added hair

Hairstyles on natural hair

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Two/Three Layered Braids

Lemonade Braids

Braded Ponytail

Cornrows with stitches/design

Straight Cornrows

Passion/Spring Twists

Knotless Braids

Boxbraids & Fulani Braids

Cornrows

Braids & Twists