...
Site Logo Desktop

Vrouwen-Hairstyles with added hair-Cornrows

Straight Cornrows

Je kan er voor kiezen om de cornrows recht naar achteren te vlechten of juist naar de zijkant(en). Je kan ze zo dik of dun maken als je zelf wilt en ze zijn daarnaast ideaal voor intensieve werkzaamheden of sport gelegenheden.

Cornrows with stitches/design

Cornrows kunnen ook met verschillende designs ingebracht worden. Bijvoorbeeld de welbekende hart en snake vormen. Verder heb je ook de mogelijkheid om een simpele cornrow te transformeren door stitches in te brengen. Stitches zijn individuele scheidingen die in de cornrow wordt ingebracht.

Braded Ponytail

Bij een Cornrow Ponytail worden de cornrows zo ingevlochten dat het uiteindelijk een ponytail vormt. Dit kapsel valt goed onder de vrouwen, omdat het hun beste gezichtseigenschappen accentueert. Ben je gewend je haren in te laten vlechten, kies voor de verandering eens voor een braided ponytail.

Lemonade Braids

Een bekende cornrow stijl zijn de Lemonade braids waarbij de cornrows naar de zijkant van je hoofd worden gevlochten. De Lemonade braids stralen elegantie uit en dus zijn perfect voor een speciale gelegenheden.

Two/Three Layered Cornrows

De two/three layered cornrow bestaat uit twee/drie lagen die uit cornrows bestaan. Vanuit een centrale scheiding/punt worden de conrows in twee verschillende richtingen gevlochten. De twee/drie lagen kunnen op veel verschillende manieren ingevlochten worden waardoor het een dynamisch kapsel vormt. (Geen foto van Two Layered aanwezig)

Ga terug

Straight Cornrows

Cornrows with stitches/design

Braded Ponytail

Lemonade Braids

Two/Three Layered Braids

Consultancy

High Top

Braids & Twists

Cornrows

Hairstyles with added hair

Hairstyles on natural hair

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Crochet Vixen

Curls, Afro, Twists Braids

Passion/Spring Twists

Knotless Braids

Boxbraids & Fulani Braids

Cornrows

Braids & Twists