...
Site Logo Desktop

De verschillende haarstijlen

‘Getting Me Some Extra’s’

Wil je een “simpel” kapsel extra laten opvallen? Dat kan. Hier zijn verschillende manieren voor, zoals het toevoegen van krullen, haar accessoires of door je scheidingen net iets anders in te brengen.  Wij bieden diverse extra’s die ervoor zorgen dat je kapsel net wat meer opvalt. Bekijk hier de mogelijkheden.

Het kan wel eens voorkomen dat je wat minder tijd of weinig zin hebt om een oud kapsel te verwijderen. Of dat je opeens merkt dat je na het verwijderen van vlechten of tijdens het wassen last hebt van veel klitten. Uit ervaring weten we dat men in zulke situaties het haar minder goed kan gaan behandelen. En dat willen wij juist voorkomen door je hierin te helpen. Boek samen met je nieuwe kapsel of je behandeling een ‘get my old hairstyle out’ of een ‘unknotting’ service. Deze services los boeken, kan natuurlijk ook. 

Traditional Box Braids Smedium

Box Braids & Fulani Braids zijn single braids haarstijlen die lang mee gaan en makkelijk te onderhouden zijn. Beiden kunnen vast, half los, met scheiding of in zijn geheel los gedragen worden. Een fabolous en praktische haarstijl voor korte ochtend voorbereidingen.

Het aangegeven aantal pakken haar neem je zelf mee, HouseOfOhema verkoopt (nog) geen pakken/bundels haar. Deze kun je hier bestellen of aanschaffen in lokale Afro Essentials winkels. Zonder het aantal pakken haar kunnen wij de service niet verlenen en wordt de afspraak geannuleerd.

X-Pression Pre Stretched Hair:

Bra Length: 3 pakken

Waist Length: 3 pakken

Hip Length: 4 pakken

Coupon Code Actie: Kinderen genieten van 15% korting voor elke afspraak. Ontvang de coupon code tijdens het aanmaken van een account

House Of Ohema behandeld geen klanten met haartypes:

  • 1 A, B, C
  • 2 A, B, C

Wij zijn gespecialiseerd in Curls & Coils. Wij verwijzen jou graag door naar kapper specialisten voor Europese haartypes. Indien er alsnog een afspraak wordt gemaakt voor bovenstaande haartypes, wordt de afspraak geannuleerd. Als de annulering binnen 48 uur voordat de afspraak begint geannuleerd wordt, is een restitutie nog wel mogelijk. Is de annulering korter dan 48 uur, dan is een restitutie niet mogelijk. 

  • Wees op tijd. Als je 15 minuten na het afgesproken tijdstip aankomt, kunnen wij naar eigen beoordeling beslissen om je te helpen of wordt er alsnog besloten om de afspraak te annuleren. Mocht de afspraak geannuleerd worden, ben je alsnog 50% van het totale toepasselijke bedrag verschuldigd en kunnen we het al ontvangen voorschot inhouden/verrekenen.
  • Voor het vlechten, twisten en knippen ontvangen wij u graag met gewassen, product vrij, klit vrij haar.
  • Voor alle diensten is het belangrijk dat het haar los is of in maximaal 8 twists/vlechten zit. Als dit niet het geval is, dient er een extra take out bij de afspraak geboekt te worden.
  • Indien anders aangegeven, bestaan de behandelingen uit het uitkammen & föhnen van het haar, vervolgd met het inbrengen van de nodige verzorgingsproducten.

FAQ’S & Conditions

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan i.v.m. hygiënische dienstverleningen.

Footer Logo

10% OFF

On First Purchase!
Get your coupon code
FOR FREE

High Top

Braids & Twists

Cornrows

Hairstyles with added hair

Hairstyles on natural hair

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Crochet Vixen

Curls, Afro, Twists Braids

Two/Three Layered Braids

Lemonade Braids

Braded Ponytail

Cornrows with stitches/design

Straight Cornrows

Passion/Spring Twists

Knotless Braids

Boxbraids & Fulani Braids

Cornrows

Braids & Twists

Inloggen

Inloggen

Registreren

Registreren