...
Site Logo Desktop

Kinderen-Behandelingen en Trims

Trim on your natural curls/coils

Om gezond en/of lang haar te behalen, is het regelmatig trimmen van je punten een must. Tijdens het trimmen worden de gespleten haarpunten en/of enkelstrengige knopen getrimd. Dit gebeurt op nat haar in zijn natuurlijke staat. Trimmen op geföhnd haar is mogelijk. Selecteer hiervoor ook de service Föhnen. Deze vindt je onder categorie ‘Getting Me Some Extra’s’.

Wash & Condition

Kost het wassen van jouw haar je ook veel moeite of heb je simpelweg te weinig tijd om het zelf te doen, kies dan voor de ‘Wash & Condition’ service. Bij deze dienst wordt je haar voor je gewassen en krijgt je a.d.h.v. de behoefte van je haar een conditioner in. Deze laten we tien minuten intrekken en spoelen we vervolgens weer uit.

Boost My Scalp

Heb je last van jeuk, schilfers, roos of een droge hoofdhuid. Of wil je graag jouw haargroei bevorderen? Kies dan voor een ‘Boost My Scalp’ behandeling. Naar aanleiding van de conditie & behoefte van de hoofdhuid wordt er een olie-behandeling samengesteld. De ‘Boost my Scalp’ behandeling gaat perfect samen met de ‘Repair my Strands’ en ‘Hydrate my Strands’ behandelingen. Lees voor meer informatie over het combineren van behandelingen de service ‘Combi Treatment’.

Hydrate My Strand

De ‘Hydrate my Strands’ behandeling is perfect voor droog haar. De samenstelling van producten en ingrediënten zorgt er namelijk voor dat het vochtbalans van het haar hersteld wordt. Wat resulteert in haar dat beter hydratie opneemt en behoudt.

Strengthen My Strands

Ben je van plan je haar te laten vlechten of twisten, dan is de ‘Repair my Strands’ behandeling ideaal als booster. De behandeling bestaat namelijk uit producten en ingrediënten die het haar versterken. Verder is deze behandeling een plus voor haar dat geverfd is, breekt en/of vaak met hitte behandeld wordt.

Combi Treatment

De ‘Mix & Match Combi’ behandeling is ideaal voor mensen die de gezondheid van hun hoofdhuid en haar tegelijker willen aanpakken. Tijdens deze behandeling worden er twee aparte behandelingen voor je samengesteld. Een olie-behandeling speciaal voor het hoofdhuid en een behandeling voor je strengen.

Behandelingen en trims

Consultancy

High Top

Braids & Twists

Cornrows

Hairstyles with added hair

Hairstyles on natural hair

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Crochet Vixen

Curls, Afro, Twists Braids

Two/Three Layered Braids

Lemonade Braids

Braded Ponytail

Cornrows with stitches/design

Straight Cornrows

Passion/Spring Twists

Knotless Braids

Boxbraids & Fulani Braids

Cornrows

Braids & Twists