...
Site Logo Desktop
Addelaide-1beigebruin

Addelaide Emelius

CEO & Owner | House Of Ohema

About Me

Healthy Natural Hair with House of Ohema

Ik ben Addelaide Emelius, een kapster gespecialiseerd in kroes en krullend haar. Met mijn kennis, ervaring en talent voorzie ik je van de mooiste protective hairstyles en verzorgende hair treatments. Met op voorhand het bevorderen en/of onderhouden van gezonde coils, curls en een gezond hoofdhuid. 

Stel je voor dat je pijnloos je haar laat invlechten zonder je zorgen te maken over haarbreuk, haaruitval of (blijvende) kaalheid. Vaak worden kapsels te strak gevlochten of worden er verkeerde producten voor het haar gebruikt. Dit gebeurt meestal door gebrek aan kennis over kroes en krullend haar. Hoe het te verzorgen of welke producten juist bevorderend werken. Als natural hair specialist wil ik het compleet pakket aanbieden. Een getalenteerde braider die echt kennis heeft over kroes en krullend haar.

Tijdens mijn eigen natural hair journey stuitte ik tegen verschillende problemen aan. Zoals niet weten hoe ik voor mijn haar moest zorgen, welke producten ik wel en niet moest gebruiken, bij wie ik terecht kon voor de juiste informatie, waar ik terecht kon om mijn haar professioneel, mooi en tegelijkertijd op een gezonde manier te behandelen en vlechten. Wil je meer lezen over mijn natural hair journey, klik hier.

Tegelijkertijd merkte ik op dat meerdere mensen tegen dit probleem aan liepen. Incl mijn eigen klanten. Er was gewoon een groot gebrek aan professionele kappers die op een gezonde en bevorderende wijze omgingen met kroes en krullend haar en ook nog eens men voorzag van de juiste informatie zodat zij ook thuis hun haar goed konden verzorgen.

Ik besloot zelf onderzoek te doen naar kroes en krullend haar door eerst tientallen video’s te bekijken en boeken te lezen. Daarna besloot ik diverse trainingen, cursussen en opleidingen te volgen. Al deze kennis kon ik in praktijk brengen toen ik in 2016 besloot te gaan werken voor een natural hair kapper in Amsterdam en Den Haag. Tijdens deze periode heb ik de kans gekregen natural hair echt te gaan begrijpen.

In 2021 ben ik dan eindelijk mijn salon gestart in Amsterdam Zuid-Oost genaamd House of Ohema. Geïnformeerd, genietend en een fabolous experience. Dat zijn de uitgangspunten van House Of Ohema. Het is belangrijk dat jij je op je gemak en begrepen voelt zodat je de salon tevreden verlaat.

Bij House Of Ohema wordt je hartelijk ontvangen met consumptie, professionele behandelingen, deskundig advies, tijd en aandacht met een BeYoutiful eindresultaat, allemaal onder 1 dak. Jouw professionele kapper en haarspecialiste is 4 dagen per week geopend en goed bereikbaar met OV of eigen vervoer. See you soon Beauty!

Beauties & reviews

afspraak in 3 stappen

Behandeling

Selecteer jouw gewenste treatment en/of haarstijl.

Afspraak

Kies de specificatie(s), datum en tijdslot.

Voltooid

Voltooi de aanbetaling om jouw afspraak te bevestigen.

Consultancy

High Top

Braids & Twists

Cornrows

Hairstyles with added hair

Hairstyles on natural hair

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Behandelingen en trims

Crochet Vixen

Curls, Afro, Twists Braids

Two/Three Layered Braids

Lemonade Braids

Braded Ponytail

Cornrows with stitches/design

Straight Cornrows

Passion/Spring Twists

Knotless Braids

Boxbraids & Fulani Braids

Cornrows

Braids & Twists